24 oktober 2018 - 1 min leestijd

Mazak organiseert Open House in Leuven

Van 27 t/m 29 november organiseert Mazak het jaarlijkse Open House in Leuven (B). Tijdens het open huis presenteert de machinebouwer een brede reeks machines en diverse demonstraties. Daarnaast zijn er ook altijd veel partners aanwezig die bijvoorbeeld gereedschappen en automatiseringsoplossingen presenteren.

Tijdens het open huis presenteert Mazak een live demonstratie op de Variaxis i-300 AWC. Dit compacte vijfassig bewerkingscentrum met Auto Work Changer en groot gereedschapsmagazijn is geschikt voor ‘high mix, low volume’ productie. Daarnaast wordt de Integrex j-200S Multi-Tasking machine gepresenteerd. Dit is het instapmodel in het grote Integrex gamma. De machine wordt opgesteld in combinatie met de nieuwe Turn Assist 270 van Robojob.

 

Direct Diode Laser

Op het gebied van plaatbewerking wordt de Optiplex 3015 DDL (Direct Diode Laser). De Optiplex DDL combineert hoge prestaties met geavanceerde lasertechnologie. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van het snijvlak. De DDL, de opvolger van de fiber is een unieke Mazak ontwikkeling. De besturing PreviewG is overzichtelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Aanmelden kan via www.mazakeu.be

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden