15 maart 2018 - 2 min leestijd

Moor Filtertechniek krijgt nieuwe huisstijl

Moor Filtertechniek is sinds 2012 onderdeel van Van der Ende Groep. Voor duidelijkheid richting klanten wordt de huisstijl van Moor Filtertechniek aangepast naar de blauwe Van der Ende huisstijl.

De integratie van Moor Filtertechniek in Van der Ende Groep vindt gefaseerd plaats. In 2014 heeft een fysieke integratie plaatsgevonden door de verhuizing van Moor Filtertechniek naar de locatie van Van der Ende Groep in Maasdijk. De volgende stap is een verdere integratie van functionele (ondersteunende) afdelingen, deze is in volle gang. Van der Ende Groep biedt een consistent productportfolio technische oplossingen, waarbij niet de individuele werkmaatschappij centraal staat, maar de oplossingen die de groep aan haar klanten biedt. Vandaar de keuze voor een eenduidige uitstraling naar buiten. Op de Technishow in Utrecht – 20 t/m 23 maart – is de nieuwe huisstijl voor het eerst zichtbaar. In de tweede helft van dit jaar zal Van der Ende Groep haar intrek nemen in een nieuw pand in Maasdijk.

 

Verspanende industrie

Moor Filtertechniek is van oudsher actief in de verspanende industrie, waar zij filtratieoplossingen biedt voor lucht en vloeistoffen. In 2013 heeft Moor Filtertechniek haar marktpositie versterkt door de overname van Artemis, fabrikant van innovatieve omgekeerde osmosesystemen. Hierdoor kon Moor Filtertechniek beter inspelen op de vraag naar waterbehandelingsoplossingen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden