8 november 2023 - 1 min leestijd

Nieuwe mogelijkheden door combinatie van robotica en AI tijdens de Yaskawa Benelux Techniekdagen

Yaskawa Benelux houdt op 29 en 30 november van 9.30-16.00 uur hun Techniekdagen. Tijdens dit evenement op de Brainport Industries Campus in Eindhoven laat het bedrijf zien hoe laagdrempelig de eerste stap naar automatisering is. Ook komen de nieuwste ontwikkelingen van Yaskawa, automatiseringsoplossingen in samenwerking met verschillende partners en de huidige trends in de markt aan bod.

Zo komen onder andere de AI interface en Checkbot software aan bod. Ook wordt een aantal automatiseringsoplossingen gedemonstreerd, zoals de hoge snelheid parcel/pakket-invoer in een robotcel met AI-vision.

De dag zal beginnen in een vergaderzaal op de Brainport Industries Campus waar uitleg gegeven zal worden over het programma. Vervolgens staan er meerdere interessante sprekers op het programma die zullen vertellen over innovaties en ontwikkelingen in de markt. In de demoruimte bij Yaskawa Benelux zullen er een aantal werkende oplossingen te zien zijn, waaronder onze HC20 cobot mixed depalletizing opstelling waar met 3D vision wordt gewerkt. Verder wordt er ook een bin-pick oplossing gedemonstreerd. In en nabij de demoruimte zullen verschillende partners uitleg geven over de automatiseringsoplossingen die samen met Yaskawa zijn ontwikkeld.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marketing.nl@yaskawa.eu.com 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden