22 mei 2017 - 2 min leestijd

Perry ’t Lam investeert in twee SafanDarley H-Brake kantbanken

Perry ’t Lam te Leerbroek heeft het machinepark uitgebreid met een H-Brake 175T met een werklengte van 3200mm, een extra grote uitlading van 600 mm, Q-maat van 825mm en met een slag van 500mm. Nog meer uniek is de SafanDarley H-Brake 400T, met een werklengte van 6200mm, mede uitgevoerd met het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem en CNC gestuurde buighulpen met een capaciteit van 2000 Nm.

Perry ’t Lam is als constructiebedrijf opgericht in 1985 als eenmanszaak. Na een flinke groei is het familiebedrijf in 2004 uitgebreid met een plaatwerkafdeling voor lasersnijden en afkantwerk tot 3 meter. In 2009 heeft Perry ’t Lam investeringen gedaan om plaatwerk tot 6 meter lengte te kunnen leveren en bewerken. Door nieuwbouw in 2013 is de productiefaciliteit verdubbeld, waarmee twee duidelijke afdelingen zijn ontstaan; n.l. constructie en plaatwerk waarin rvs en staal gescheiden van elkaar worden verwerkt. In de periode tussen 2013 en 2016 heeft het bedrijf hard gewerkt aan een zo optimaal mogelijke plaatvoorraad en werkvoorbereiding om aan de stijgende vraag en kwaliteit te kunnen voldoen. Dit heeft geleidt tot de recent gedane investering in twee SafanDarley kantbanken.

 

Open dag

Ook het bestaande kantpersgereedschap is door Perry ’t Lam volledig vervangen. Mede door de grote stappen die Perry ’t Lam de afgelopen jaren heeft gezet en de ontwikkelingen die ze de komende tijd gaan maken, wordt er op vrijdag 9 juni een open dag georganiseerd. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vooruitgang te komen bekijken.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden