3 april 2018 - 1 min leestijd

Primoteq opent vierde vestiging in Nederland

Technisch Servicebedrijf Primoteq heeft een nieuwe vestiging geopend op het chemiepark Chemelot in Sittard-Geleen. De aanhoudende groei van het werkaanbod en de vraag naar de dienstverlening die steeds diverser wordt, heeft Primoteq doen besluiten om op te schalen. In totaal heeft het servicebedrijf nu vier vestigingen in Nederland.

Vanaf de uitvalsbasis op het Ketenpark Noord, biedt een vast team van technici de specialismen van Primoteq in de volle breedte aan de bedrijven op Chemelot. Waar de werkzaamheden voorheen werden aangestuurd en ondersteund vanuit het regiokantoor in Nederweert, biedt de nieuwe vestiging op het chemiepark nu alle faciliteiten om de werkzaamheden van kop tot staart op te pakken. Naast een doelmatige werkplaats met uitgebreide testfaciliteiten, zijn ook planning, werkvoorbereiding en service management lokaal aanwezig.

 

Bedrijfsprofiel

Primoteq is een servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasertechniek. Door middel van klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance) streeft het bedrijf naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten door het inzetten van hun hoogwaardige onderhoudsexpertise. Primoteq heeft vier vestigingslocaties: Hengelo, Rotterdam, Nederweert en Geleen en werkt met ca. 100 technische specialisten in de diverse kennisgebieden.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden