30 augustus 2018 - 2 min leestijd

PRO.FILE Benelux webinar: Wanneer is een proces echt digitaal?

Veel processen lijken digitaal te zijn, maar zijn het toch niet. Een proces is pas echt digitaal als de beschikbare informatie bewerkt en verwerkt kan worden. Om meer informatie te verschaffen over digitalisering organiseert PRO.FILE op 7 september een gratis webinar waar onderwerpen als Product Data Management (PDM), Document Management (DMStec) en PLM aan bod komen.

Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om vermeende digitale processen van echte te onderscheiden. Papierloos betekent niet per definitie digitaal. ‘Elektronisch‘ is hier een beter woord. Een typisch voorbeeld is de gescande factuur die een klant per e-mail van een leverancier ontvangt. De informatie hierin kan niet digitaal worden bewerkt. Echte digitale processen vereisen echte digitale informatie.

Bedrijven in de Maakindustrie die de sprong naar Industrie 4.0 wagen, hebben vragen; Waar te beginnen? Moet alles in één keer of kan het ook stap voor stap? Hoe producten automatisch te produceren als men niet tot in detail weet hoe deze producten zijn opgebouwd? Hoe een uitstekende service te leveren of voorspelbaar onderhoud te plegen als controle over alle documenten en gegevens van producten en klanten niet direct voor handen is? Hoe productontwikkelprocessen verbeteren zonder PDM, PLM en DMStec? PRO.FILE heeft oplossingen in huis om digitalisering in de Maakindustrie te realiseren.

Bedrijven die kiezen voor CAD Data Management, PDM en DMS met PRO.FILE creëren een betrouwbare basis voor het beheren en beheersen van al hun gegevens en documenten uit de productlevenscyclus.

Meer informatie en aanmelden voor het gratis webinar van PRO.FILE kan op de website:https://www.profile-plm.nl/blog/webinar-digitalisering-in-de-maakindustrie/

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden