1 februari 2019 - 1 min leestijd

Programma De Brabantse Metaaldagen compleet

Tom Tischner, CEO bij Axoom, heeft toegezegd een keynote te houden tijdens De Brabantse Metaaldagen. Met een spreker vanuit Additive Industries en een vanuit Siemens is het sprekersprogramma voor dit nieuwe event compleet. De namen van deze laatste sprekers zullen in de komende weken bekend worden gemaakt. Duidelijk is wel dat het een zeer hoogwaardig, interessant en internationaal programma is.

 

Ook het aantal standhouders neemt gestaag toe. Een grote partij als Trumpf heeft de medewerking al toegezegd, net als Nederlandse bedrijven als TUWI, Cellro, Halter en Style CNC. Beursmanager Jeroen ter Steege: “In de Brabanthallen presenteert de creme de la creme van de Nederlandse maakindustrie zich. Kracht van De Brabantse Metaaldagen is dat alle deelnemers zich inzetten om een sterk inhoudelijk programma neer te zetten. We laten zien dat we een kennisintensieve industrie vertegenwoordigen.”

De beurs is geschikt voor de professional uit metaal & maakindustrie. Van vakman tot directeur, de gehele doelgroep zal zowel inhoudelijk als op de beursvloer geïnspireerd worden op het gebied van productieverbeteringen en optimalisatie van de productie en bedrijfsprocessen.

 

Meer informatie? Www.debrabantsemetaaldagen.nl

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden