10 maart 2020 - 2 min leestijd

Q-Fin, Kumatech, LVD en Valk Welding organiseren 4InnovatorsDays

Nu de TechniShow wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september hebben Q-Fin, Kumatech, LVD en Valk Welding tijdens de Avond van de Maakindustrie bedacht om een eigen huisshow te organiseren. “Door het wegvallen van de TechniShow in maart ontstond er een gat in onze drukke planningen, terwijl onze bedrijven vol staan met installaties en producten die anders op de beurs gepresenteerd zouden worden. Daar hebben we een oplossing voor bedacht, namelijk de 4InnovatorsDays”, aldus de vier ondernemers. De huisshow vindt plaats op 18 en 19 maart in de showroom van Q-fin.

 Bij Q-Fin in Bergeijk, waar het event plaatsvindt, staan in de showroom alle machines opgesteld. Waaronder ook de voor de TechniShow Award genomineerde planetaire finish machines F600 SP4 en de nieuwe 1.500 mm brede ontbraammachine F1500. Alle Future Finish machines zullen worden gedemonstreerd.

Kumatech demonstreert drie AGV voertuigen. De Pallet Jack transport (pallets en stapelrekken), de Tractor Tom transport (pallets) en de Dual John met rollenbaan transport (bakken en kratten). Daarnaast laten ze een KUMA 2000 plaatwerkidentificatie machine zien en een Techman cobot welke de KUMA 2000 belaadt.

Valk Welding zal zijn cel met alu-lasrobot tonen. Deze cel wordt beladen door een cobot en zal tijdens het event pennenbakjes produceren.

LVD laat de 80 ton, 2.500 mm EFL kantbank zien met de daarbij behorende software. Tevens is het mogelijk om machines van LVD, waaronder de Dynacell in de fabriek van BAX Metaal te bezichtigen.

 

Bezoeken

De 4InnovatorsDays zijn te bezoeken op woensdag 18 maart van 10:00 – 18:00 en op donderdag 19 maart van 10:00 – 20:00. Vooraf aanmelden kan bij de deelnemende bedrijven.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden