28 februari 2019 - 2 min leestijd

RFI Engineering en Delmation bevorderen IoT in industriële markt

RFI Engineering, producent van geavanceerde mobiele technologie en draadloze producten en Delmation, specialist in datacommunicatie en Internet of Things-vraagstukken, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend ter bevordering van IoT in de industriële markt.

RFI Engineering ontwikkelt Long Range Wide Area Network (LoRaWAN)-gateways voor de industriële markt. Deze gateways maken het mogelijk om snel een betrouwbaar en robuust private of public Internet of Things-netwerk op te zetten. Tevens bieden ze de mogelijkheid om via sensoren data te verzamelen. De toevoeging van gateways aan het productportfolio van Delmation zorgt ervoor dat de organisatie een complete oplossing kan leveren om de veelgevraagde IoT-netwerken binnen de industriële markt te realiseren.

 

Veilig en efficiënt

LoRaWAN is geschikt voor langeafstandscommunicatie met weinig vermogen en de toepassingen ervan zijn eindeloos; van bijvoorbeeld de detectie van het openen van een deur of raam in een gebouw tot het uitlezen van prullenbakken op straat. Wanneer een prullenbak vol zit, krijgt de gemeente een signaal binnen zodat de prullenbak geleegd kan worden. Via sensoren, gateways en platformen die gedistribueerd worden door Delmation wordt er op een efficiënte en veilige manier data verzameld.

Kim van Brugge, CEO van Delmation: “We vinden het belangrijk om onze klanten een volledig pakket aan te bieden om hun eigen IoT-netwerk te realiseren; van sensoren en gateways tot de LoRa server en het platform om de data weer te geven. In de drie jaar dat wij met LoRa-oplossingen bezig zijn, zien we de vraag naar kwaliteitsproducten toenemen. RFI Engineering biedt de kwaliteit die wij als Delmation willen leveren en we zijn dan ook verheugd dat we de samenwerking met deze partij vandaag mogen aankondigen.”

Tom Jansen, Director Business Development van RFI Engineering is trots op de samenwerking: “Met Delmation als distributeur hebben wij een mooie partner die past bij onze groeiambities. Delmation bestaat ruim dertig jaar en heeft haar sporen ruimschoots verdiend binnen de industriële markt. Zij zijn de afgelopen decennia nauw betrokken geweest bij de transformatie binnen deze markt en weten precies welke behoeften er zijn. Daarnaast opent Delmation voor ons de deuren naar grote maatwerk IoT-projecten op de gebieden van gebouwenautomatisering, industriële installaties en netwerk infrastructuren binnen de top 10 technische dienstverleners in Nederland.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden