17 december 2018 - 2 min leestijd

RoboJob actief in Spanje

Met het einde van het jaar in zicht maakt RoboJob bekend dat het nu ook actief wordt in Spanje. Daar sloot de CNC-specialist recent een nieuwe partnerovereenkomst af met Intermaher, de exclusieve verdeler van Mazak CNC-machines in Spanje. Zo blijft RoboJob haar internationale activiteiten verder uitbreiden.

Nog maar enkele maanden terug kondigde de Belgische marktleider in CNC-automatisering aan dat het in Italië actief werd. Nu wordt ook Spanje toegevoegd aan de lijst met landen waar RoboJob haar producten in CNC-automatisering aan de man brengt. Met Intermaher werd er een dealerovereenkomst afgesloten. Intermaher is de exclusieve verdeler van Mazak-machines in Spanje.

“We hebben al langer een uitstekende relatie met Mazak,” vertelt Jan Van de Wouwer, Area Sales Manager bij RoboJob. “Zo hebben we al overeenkomsten met Mazak in Frankrijk, Duitsland en andere landen in West-Europa. We zijn enorm blij dat we nu ook in Spanje van start kunnen gaan,” aldus Van de Wouwer.

De Spaanse economie is al enige tijd aan een heropleving bezig, nadat het land zwaar werd getroffen tijdens de economische crisis van 2008.  Dit heeft nu ook een effect in de machine- en apparatenbouw, wat maakt dat ook de verkoop van CNC-machines en CNC-automatisering in de lift zit. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden