28 september 2018 - 2 min leestijd

RoboJob blikt terug op meest succesvolle AMB-beurs ooit

Met honderden nieuwe contacten, nieuwe klanten én een nieuwe dealer mag RoboJob terugblikken op de meest succesvolle beursdeelname aan de AMB ooit. Het bevestigt het indrukwekkende groeitraject dat de Belgische CNC-automatiseringsspecialist de afgelopen jaren heeft afgelegd.

 

“Onze deelname aan de AMB-beurs van afgelopen week, die steekt er met kop en schouders bovenuit,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “We zijn niet enkel teruggekeerd met honderden nieuwe contacten, maar hebben verschillende systemen ter plekke verkocht én we mogen een nieuwe Dealer aankondigen,” aldus een fiere De Roovere.

De AMB-beurs die afgelopen week plaatsvond in Stuttgart staat al langer bekend als een topbeurs in de metaalverwerkende industrie. Elke editie blijft het aantal bezoekers groeien, en met de gloednieuwe Paul Horn hal wist de organisatie de beursoppervlakte aanzienlijk te vergroten. Ook RoboJob kon daarvan profiteren, met een beursstand die bijna drie keer zo groot was als bij de vorige deelname. Op die beursstand presenteerde de Belgische marktleider twee gloednieuwe producten.

“Van onze Turn-Assist 270 i hebben we er meteen verschillende verkocht,” glundert De Roovere. “En ook onze nieuwe Mill-Assist Essential i en de Tower vielen goed in de smaak. Van onze Tower werden er weer enkele exemplaren verkocht, wat duidelijk maakt dat dit het juiste product is voor de toekomst.” De teller van verkochte Towers loopt daarmee al flink op: eind dit jaar zal RoboJob er al meer dan 10 hebben geïnstalleerd in binnen- en buitenland.

De verkoop van de ‘Integrated’ producten loopt ook als een trein. De twee primeurs die op de AMB werden voorgesteld maken deel uit van deze ‘Integrated’-reeks, waarbij RoboJob de volledige automatisering op één vast onderstel bouwt. Daardoor wordt het erg makkelijk om de automatisering weg te nemen van een CNC-machine, of zelfs te verplaatsen van de éne naar de andere CNC-machine.

De volgende beurs die op het programma staat wordt Bi-Mu in Milaan. Het wordt de eerste beursdeelname van RoboJob in Italië. RoboJob zal er haar Turn-Assist 200 i tonen op de stand van Doosan. Op AMB wist RoboJob immers een dealerovereenkomst af te sluiten met Overmach SpA, de Italiaanse vertegenwoordiger van Doosan in Italië. Bi-Mu vindt plaats in Milaan, van 9 tot en met 13 oktober 2018.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden