17 december 2018 - 2 min leestijd

RoboJob het nieuwe beursjaar voor het eerst in Leipzig

RoboJob heeft de voorbereidingen getroffen voor de eerste beursdeelnames van 2019. In februari opent RoboJob het nieuwe beursjaar in Leipzig, waar het voor de eerste maal deelneemt aan de Intec-beurs.

RoboJob kent in haar relatief jong bestaan al tal van deelnames aan beurzen in Duitsland. Het nam al vier maal deel aan de AMB-beurs in Stuttgart, twee maal aan de EMO-beurs in Hannover en in 2018 ook al een eerste keer aan METAV in Düsseldorf. Nu wordt ook de Intec-beurs aan het rijtje toegevoegd.

“Elk van deze beurzen trekt een specifieke doelgroep aan,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “De EMO-beurs is natuurlijk een wereldbeurs, maar METAV focust zich op het Noordwesten van Duitsland, en AMB op het Zuiden. Intec vindt plaats in Leipzig, en trekt dus vooral bezoekers aan uit het Oosten van Duitsland. We merken dat we ook daar steeds meer vraag krijgen naar onze automatiseringsproducten.” Van 5 tot en met 8 februari 2019 zal RoboJob de nieuwe Turn-Assist 270 i voorstellen op haar eigen beursstand. Behalve Intec zal RoboJob in het eerste kwartaal nog deelnemen aan verschillende beurzen in binnen- en buitenland, waaronder de Machineering-beurs in Brussel.

Intec vindt plaats in het Leipzig Exhibition Centre van 5 tot en met 8 februari 2019. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden