11 december 2023 - 2 min leestijd

Robojob keert voor het eerst in 6 jaar terug naar de TechniShow

RoboJob zal opnieuw deelnemen aan de aankomende TechniShow-beurs in Utrecht. Na een afwezigheid van zes jaar kijkt RoboJob ernaar uit om zijn nieuwste innovaties te presenteren op de grootste vakbeurs in de Benelux.

“Deelname aan TechniShow is voor ons van groot belang”, vertelt CEO Helmut De Roovere bij RoboJob. “Het gaat niet alleen om het tonen van onze geavanceerde automatiseringsoplossingen, maar ook om het opnieuw in contact komen met onze klanten en partners uit Nederland en België. Deze beurs biedt een uniek platform om in gesprek te gaan met branchegenoten, inzichten te delen en samenwerkingsrelaties te versterken.”

De wereld stond in 2020 voor ongekende uitdagingen, wat leidde tot de annulering van TechniShow vanwege de Covid-pandemie. In 2022 stond de beurs opnieuw ingepland, maar werd ze opgeschoven van maart naar de zomervakantie. Dat leidde tot het afzeggen van verschillende exposanten, waaronder ook RoboJob. Ondanks deze tegenslagen staat RoboJob nu op het punt om een terugkeer te maken in 2024.

Contact

De beslissing om opnieuw deel te nemen aan TechniShow is een strategische zet voor RoboJob, waarbij de nadruk ligt op de toewijding om voorop te blijven lopen in technologische vooruitgang op het gebied van CNC-automatisering. “Technishow is een ideaal podium om nieuwe oplossingen en innovaties te introduceren, zodat onze klanten alle mogelijkheden van CNC-automatisering kunnen ervaren”, aldus De Roovere.

“We zien TechniShow als meer dan alleen een beurs; het biedt een platform waar ideeën worden uitgewisseld en partnerschappen worden gesmeed en versterkt”, besluit De Roovere. “We kijken ernaar uit om opnieuw in contact te komen met onze klanten en partners, onze visie te delen over de toekomst van onze industrie en mogelijkheden te verkennen voor wederzijds voordelige samenwerkingen.”

RoboJob nodigt bezoekers uit om zijn stand op TechniShow te bezoeken voor live demonstraties, gesprekken met CNC-experts en inzichten in het potentieel van CNC-automatisering. Het bedrijf is ervan overtuigd dat zijn presentatie zal aansluiten bij het thema van de beurs, namelijk “De Maakindustrie van Morgen”.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden