18 oktober 2018 - 2 min leestijd

RoboJob maakt debuut in Italië

De voorbije week maakte RoboJob haar debuut in Italië, met een allereerste deelname aan de Bi-Mu beurs in Milaan. Daar mocht de Belgische CNC-specialist de Turn-Assist 200 i tonen op de stand van Overmach, de nieuwste RoboJob-dealer. 

Na haar deelname aan de AMB-beurs in Stuttgart kon RoboJob met het nieuws uitpakken dat Overmach de nieuwste dealer zou worden in het netwerk van RoboJob-dealers in Europa. Overmach is de exclusieve verdeler van Doosan CNC-machines in Italië. RoboJob werd op AMB meteen ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Bi-Mu beurs in Milaan.

“Bi-Mu is de grootste vakbeurs in Italië wanneer het over de metaalverwerkende industrie gaat,” vertelt Area Sales Manager Bart Vercruysse.  Vercruysse was ter plaatse om Overmach te ondersteunen tijdens deze beurs. Daar werd de Turn-Assist 200 i opgesteld aan een Doosan Lynx 2600 LSY. “Veel bezoekers toonden interesse in onze automatiseringsoplossingen. Het bevestigt dat Italië klaar is om ook mee te stappen in het verhaal van CNC-automatisering voor de kleinere en middelgrote series. Tot op heden lag de focus immers op de grotere, industriële automatisering.” 

Tijdens de beurs wist Overmach al enkele orders te noteren, en verwacht wordt dat het snel de eerste systemen van RoboJob zelf zal kunnen installeren. “Daarom staan er de komende weken al opleidingen gepland voor de Service engineers van Overmach. Zij zullen onze systemen zelfstandig gaan installeren,” aldus Vercruysse. “Op die manier vergroten we ook onze installatiecapaciteit en hopen we snel de levertermijnen terug te dringen.”

De Bi-Mu beurs is nog niet de laatste beurs geweest dit jaar. Over enkele weken staat ook Metavak in Gorinchem weer op de agenda.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden