15 mei 2024 - 2 min leestijd

RoboJob opent nieuwe showroom

Volgende maand opent RoboJob volgende maand officieel hun nieuwe showroom. Vorige maand maakte RoboJob bekend dat het verhuisd is naar een nieuw hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg. Daarmee verdrievoudigt de CNC-specialist in één klap de productiecapaciteit. In het nieuwe gebouw is ook ruimte voor een grote showroom, waar het volledig product portfolio wordt opgesteld. 

“Het nieuwe gebouw staat niet enkel in teken van een hogere productiecapaciteit of meer voorraad,” licht CEO Helmut De Roovere toe. “Het is een flinke stap vooruit op alle gebied. Daarbij zijn we uiteraard ook onze klanten en partners niet vergeten.”

Met een grotere, moderne productievloer en een ultramodern magazijn heeft RoboJob zich voorbereid op verdere groei. Daarnaast beschikt het nieuwe gebouw dus ook over een ruime showroom waar het volledige portfolio van de CNC-specialist wordt opgesteld. “Naast de showrooms in onze technologiecentra in Duitsland en de Verenigde Staten zijn we erg fier dat we onze klanten ook in België warm kunnen ontvangen”, vertelt De Roovere. “Wij bieden immers technologie aan die je met eigen ogen moet kunnen zien. De software moet je zelf eens kunnen instellen zodat je zelf ervaart hoe makkelijk en gebruiksvriendelijk ze is. Daarom is deze showroom zo belangrijk.”

Verder beschikt het nieuwe hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg nog over kantoren, vergaderzalen en heel wat ruimte om verder te bouwen aan nieuwe technologie. “Bovendien beschikken we over een opleidingscentrum waar onze eigen techniekers en ook partners worden opgeleid om onze robots te installeren.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden