13 juni 2019 - 2 min leestijd

RoboJob pakt uit op open huis EMCO in Oostenrijk

Vorige week nam RoboJob voor het eerst deel aan een Open House bij EMCO in Oostenrijk. De Belgische producent van CNC-automatisering kan terugblikken op een geslaagde entrée.

Op 5 en 6 juni opende EMCO haar deuren van de vestiging in Hallein, Oostenrijk.  Daar is het hoofdkantoor van EMCO gevestigd. Tijdens deze twee dagen ontving EMCO er meer dan 300 bezoekers uit hoofdzakelijk Oostenrijk en Duitsland. RoboJob presenteerde tijdens deze twee dagen haar Turn-Assist 200i. Deze compacte automatisering voor draaimachines werd er opgesteld aan een EMCO HP45. “Dit was werkelijk een top event,” vertelt de Area Sales Manager, Detlef Scholz. “Behalve de 300 nationale en internationale bezoekers, ontvingen we hier ook alle verkopers en dealers van EMCO. We hebben onze Turn-Assist dus aan heel wat geïnteresseerde bezoekers kunnen tonen.”

EMCO is een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines. Het bedrijf is al actief sinds 1947 en heeft productievestigingen in Oostenrijk, Duitsland en Italië. Sinds 2011 maakt het deel uit van de internationale groep, Kuhn Holding GmbH. 

RoboJob bouwt robotisering voor de maakindustrie. Het bedrijf werd opgericht door Helmut De Roovere en Luc De Ceuster in 2007.  Vandaag heeft RoboJob meer dan 50 mensen in dienst en is het in gans West-Europa actief.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden