30 oktober 2018 - 2 min leestijd

Robojob presenteert primeur bij open huis Mazak

Robojob pakt dit najaar, tijdens het open huis van Mazak Benelux in Leuven (B), uit met een primeur. Voor de allereerste keer wordt een Turn-Assist 270 in de ‘Separated’ versie getoond.

De Turn-Assist 270 s wordt bij Mazak opgesteld aan een Mazak Integrex J 200. Daarbij worden de verschillende elementen van de automatisering los van elkaar opgebouwd. In tegenstelling tot de ‘Integrated’ modellen is deze automatisering niet verplaatsbaar, maar wel erg flexibel in de manier waarop het systeem kan worden opgesteld.  “Deze machine heeft een apart gereedschapsmagazijn dat wat naar voren komt,” legt Area Sales Manager Bart Vercruysse uit. “Met een Integrated model zou de automatisering voor dat magazijn komen te staan, maar met onze nieuwe Separated versie kunnen we ervoor zorgen dat het magazijn nog perfect toegankelijk blijft.”

 

Goede relatie

RoboJob is dit jaar voor de achtste opeenvolgende keer aanwezig bij het open huis van Mazak. “Het bevestigt de goede relaties tussen de Japanse CNC-machinebouwer en de Belgische CNC-automatiseringsspecialist. We doen er dan ook alles aan om onze vlotte samenwerking continu te verbeteren,” weet Vercruysse.  “We werken al in heel wat landen samen, en voor de Belgische Mazak-vestiging zetten we natuurlijk ons beste beentje voor.  We zijn dan ook enorm trots dat we daardoor al voor de achtste keer worden uitgenodigd om mee deel te nemen aan dit mooie event.”

Mazak opent de deuren van 27 tot en met 29 november 2019, telkens van 14 tot 21u.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden