20 juni 2018 - 2 min leestijd

Robojob sleept Voka Award in de wacht

RoboJob mag zich de winnaar noemen van de Prijs Ondernemen 2018. Samen met Smet Group uit Dessel werd RoboJob afgelopen vrijdag door VOKA-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen uitgeroepen tot winnaar.

Helmut De Roovere mocht afgelopen vrijdag het podium opkomen om de prijs in ontvangst te nemen. De prijs is een grote erkenning voor het parcours dat de Belgische marktleider in CNC-automatisering de afgelopen jaren heeft afgelegd.  “Iets meer dan tien jaar terug ben ik samen met Luc De Ceuster gestart met RoboJob, in een oud bureau van mijn ouderlijke woning,” blikt De Roovere terug.  “We hebben het geluk gehad dat we erin zijn geslaagd om ons te omringen met verschillende andere talenten. Ondertussen zijn we met een team van 40 medewerkers, en deze prijs is dan ook een mooie erkenning voor het harde werk dat dit fantastische team heeft geleverd.”

 

Flinke groei

De afgelopen jaren heeft RoboJob een flinke groei gekend op verschillende vlakken. Het productportfolio werd uitgebreid en nieuwe producten werden gelanceerd. Ook wist het bedrijf aanzienlijk meer van haar automatiseringsoplossingen te verkopen in binnen- en buitenland, en verdubbelde het aantal werknemers op twee jaar tijd. Ook vandaag blijft het bedrijf op zoek naar technisch talent, en staan er meerdere vacatures open. 

Met de Prijs Ondernemen zet VOKA jaarlijks ‘Topondernemerschap’ in de kijker, en beloont het bedrijven die daarin uitblinken.  “Robojob heeft een sterke visie op het belang van automatisering en werpt zich al elf jaar op als pionier in zijn niche”, aldus het juryrapport.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden