3 september 2019 - 2 min leestijd

SafanDarley toont brede E-Brake range tijdens Metavak 2019

Tijdens de Metavak in Gorinchem laat SafanDarley zowel de high-end E-Brake Ultra lijn zien als de basislijn, de E-Brake Premium. Ook staat de AutoPOL offline buigsimulatie software centraal, waarbij de nieuwste functionaliteiten worden getoond.

De E-Brake Ultra is standaard voorzien van CNC-bombering en beschikt over een dubbel beeldscherm. Optioneel kan de E-Brake Ultra worden uitgerust met een 3D-achteraanslag en het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem. Het gepatenteerde E-Bend L Blue hoekmeetsysteem maakt gebruik van blauwe laser-sensoren. Het blauwe lichtspectrum van de E-Bend L Blue is veel beter te onderscheiden van natuurlijk licht, zodat reflecties en zonlicht de meting niet verstoren.

De E-Brake Premium kenmerkt zich als een basis versie met een scherpe prijsstelling. De Premium uitvoeringen zijn uitgerust met alle benodigde toebehoren van een moderne kantbank. De E-Brake 35T en 40T versies kunnen optioneel worden uitgerust met ergonomisch pakket, wat vooral bij het buigen van grote series een voordeel is. Het ergonomisch bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

 

AutoPOL software

Een van de highlights tijdens de Metavak is onze unieke AutoPOL offline buigsimulatiesoftware, een modern 3D-systeem om kantbanken offline te programmeren en 3D CAD-bestanden te ontvouwen. De optionele Batch & Remote-functionaliteit maakt automatische bewerking van meerdere onderdelen mogelijk. Het verlaagt de programmeerkosten aanzienlijk en rapporteert het resultaat voor elke stap in het proces.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden