17 januari 2019 - 1 min leestijd

Solidworks World 2019 brengt ideeën tot leven

Van 10 t/m 13 februari wordt in Dallas (VS) Solidworks World 2019 georganiseerd. Deze conferentie is met ruim 5.000 bezoekers de grootste Solidworks conferentie ter wereld. Tijdens het driedaagse evenement worden o.a. de nieuwste features van Solidworks gepresenteerd.

Solidworks World zal gevuld zijn met informatieve presentaties, producttrainingen en persoonlijke kennissessies met technische engineers van Solidworks. Het evenement geeft een goed idee waar Solidworks naartoe gaat en wat de software kan betekenen voor het stroomlijnen van het productontwikkelingsproces. Tijdens de conferentie zal er een R&D-bench in het partnerpaviljoen zijn, waar engineers kunnen zien hoe nieuwe technologie de manier waarop men ontwerpt, zal veranderen.

 

Partnerpaviljoen

Naast presentaties en kennissessies zullen meer dan 100 leveranciers en partners exposeren op het partnerpaviljoen. Bezoekers kunnen hier informatie verkrijgen over de nieuwste technologie rondom hardware- en softwareoplossingen, waarmee het ontwerpproces kan worden versneld. Bedrijven laten daarnaast producten zien die met Solidworks zijn ontworpen.

Bekijk onderstaande video van vorig jaar om een indruk te krijgen van Solidworks World:

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden