29 november 2023 - 1 min leestijd

Strategische samenwerking Mitutoyo Europa met RX Solutions

Mitutoyo Europa, specialist op het gebied van precisiemeetapparatuur, kondigt een innovatieve samenwerking aan met RX Solutions, een Franse fabrikant van industriële röntgen CT-scansystemen.

De expertise van Mitutoyo op het gebied van precisiemetingen in combinatie met de röntgenbeeldtechnologie van RX Solutions belooft een revolutie teweeg te brengen op het gebied van industriële inspecties in diverse sectoren, waaronder plastic injectie, elektronica, auto’s, lucht- en ruimtevaart, biomedische en nog veel meer.

Mitutoyo streeft er naar om klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen voor precisiemetingen. Deze samenwerking met RX Solutions opent een nieuwe dimensie van niet-destructieve testmogelijkheden en garandeert het hoogste niveau van kwaliteitscontrole en componentonderzoek.

RX Solutions, dat bekend staat om zijn zeer nauwkeurige en innovatieve röntgen- en CT-systemen, zal gebruik gaan maken van het uitgebreide netwerk van Mitutoyo om een breder publiek van fabrikanten, laboratoria en onderzoekscentra te bereiken. De samenwerking met RX Solutions is een belangrijke mijlpaal voor Mitutoyo. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden