14 februari 2018 - 2 min leestijd

TechniShow 2018 langer open

De TechniShow 2018, van 20 t/m 23 maart in Jaarbeurs Utrecht, zal langer open zijn. De grootste vakbeurs voor de metaalverwerkende industrie in de Benelux zal dit jaar de openingstijden verruimen om tegemoet te komen aan de wens van exposanten en bezoekers.

“Na de TechniShow in 2016 is er een breed onderzoek verricht waarin de opinie van zowel de bezoekers als de exposanten is onderzocht. Uit deze onderzoeksresultaten zijn verschillende punten die voor verbetering vatbaar waren naar voren gekomen, waaronder de openingstijden” vertelt Ramon Dooijewaard, directeur van FPT Vimag.

De verkeersdrukte zorgde ervoor dat bezoekers genoodzaakt waren om eerder te vertrekken, om niet vast te komen staan in de file of in een overvolle trein terecht te komen. Soms konden bezoekers daardoor niet de complete beurs zien in een dag. Ook op de beurs had dit invloed, omdat het bezoekersaantal daalde voor het spitsuur.

Met de verlengde openingstijden is dit probleem verleden tijd. Op dinsdag en woensdag is de TechniShow van 10:00 uur tot 19:00 uur te bezoeken. Op donderdag is dit zelfs tot 21:00 uur en op vrijdag, de laatste dag van het evenement, sluiten de deuren om 17:30 uur. Deze openingstijden maken het dus mogelijk om als bezoeker tot ver na de spits (met uitzondering van vrijdag) te blijven op dé beurs voor de maakindustrie. “Door de verlengde openingstijden in combinatie met de vernieuwde corridor die de verbinding zal zijn tussen de TechniShow en de ESEF, hebben bezoekers voldoende tijd om zelfs beide beurzen op één dag te bezoeken. Voor de beurs zelf betekent dat meer bedrijvigheid naarmate de dag vordert. We verwachten dat deze beslissing aanzienlijk meer reuring gaat brengen”, aldus Dooijewaard.

Meer informatie over de TechniShow vindt u op www.technishow.nl. Hier kunt u zich ook registreren voor deze vakbeurs.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden