9 januari 2020 - 2 min leestijd

TechniShow 2020 behoudt verlengde openingstijden

TechniShow 2020 zal net als in 2018 langer open zijn. De vakbeurs heeft in 2018 de openingstijden verlengd om tegemoet te komen aan de wens van exposanten en bezoekers. Door verruiming van de openingstijden kunnen bezoekers na de spits vertrekken en zo de verkeersdrukte mijden. Tevens zorgen de langere openingstijden ervoor dat bezoekers een beursbezoek beter kunnen combineren met hun drukke agenda.

“Na TechniShow 2016 is er een breed onderzoek verricht waarin de opinie van zowel de bezoekers als de exposanten is onderzocht”, vertelt Ramon Dooijewaard, directeur van FPT VIMAG. “Uit deze onderzoeksresultaten zijn verschillende punten die voor verbetering vatbaar waren naar voren gekomen, waaronder de openingstijden.”

Op maandag en dinsdag is de TechniShow van 10:00 uur tot 19:00 uur te bezoeken. Op donderdag is dit zelfs tot 21:00 uur en op vrijdag, de laatste dag van het evenement, sluiten de deuren om 17:30 uur. “Door de verlengde openingstijden hebben bezoekers voldoende tijd om TechniShow en zelfs ESEF op één dag te bezoeken. Voor de beurs zelf betekent dat meer bedrijvigheid naarmate de dag vordert. Hoewel er in 2018 nog niet heel veel gebruik werd gemaakt van de verlengde openingstijden, verwachten we dat er dit jaar meer gehoor aan wordt gegeven. Vernieuwingen hebben soms wat tijd nodig om opgepakt te worden”, besluit Dooijewaard.

Meer informatie over TechniShow leest u op de website van TechniShow. Daar kunt u zich ook gratis registreren voor de beurs.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden