7 december 2017 - 2 min leestijd

TechniShow kickoff: “beurshallen bijna volledig uitverkocht”

Afgelopen woensdag vond in de Jaarbeurs in Utrecht de officiële kickoff plaats van TechniShow 2018, het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. De vooruitzichten zijn meer dan goed te noemen en de organisatie verwacht volgend jaar voor het eerst sinds 2008 een compleet uitverkocht beursterrein.

“De verkoop gaat buitengewoon goed. Hal 12, de machinehal, is inmiddels volledig uitverkocht en bij alle andere sectoren zoals plaat en buisbewerking, verbindingstechniek, machinegereedschappen, werkplaatstechniek en meettechniek zijn nog maar een paar plaatsen over. Het draait zelfs zo goed dat we in hal 8 nog een extra gangpad ter beschikking hebben gesteld. We verwachten dan ook dat we in januari kunnen roepen dat we compleet zijn uitverkocht”, aldus Jeroen ter Steege, Sales Manager Industry bij Jaarbeurs.

 

Meer exposanten en meer bezoekers

“De stemming in de markt is ontzettend goed en dat zie je terug in de hoeveelheid exposanten die we op de TechniShow mogen verwelkomen”, vertelt Ramon Dooijewaard, directeur van FPT VIMAG. “FPT VIMAG is eigenaar van de TechniShow en ons doel als vereniging is om business te genereren voor onze leden en exposanten. Daar is TechniShow het perfecte platform voor. Om het daarnaast zo interessant mogelijk te maken voor de bezoekers, hebben we samen met Jaarbeurs de voorgaande edities geëvalueerd en met die gegevens het concept voor de volgende TechniShow vernieuwd. Naast meer exposanten gaan we daarom ook uit van meer bezoekers.” 

De TechniShow vindt plaats op 20 t/m 23 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden