13 december 2018 - 2 min leestijd

Teqnow-robotevent brengt robotpraktijk naar verspanende bedrijven

Teqnow, het platform van Koninklijke Metaalunie, organiseert op donderdag 17 januari a.s. een robotevenement voor verspanende bedrijven. In één middag kan alle kennis worden opgedaan van het brede aanbod van standaard robotoplossingen voor verspanende bedrijven.

Voor verspanende ondernemers wordt robotisering steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven zijn bezig om te robotiseren of denken daar op dit moment over na. Naast leveranciers voor klantspecifieke robotoplossingen bieden een groot aantal leveranciers goed doordachte standaard robotoplossingen. Voor verspanende bedrijven is er veel standaard aanbod, waardoor onduidelijk is welke partij een oplossing biedt die het beste bij een bedrijf past. Tijdens de bijeenkomst presenteren een groot aantal aanbieders hun standaard robotoplossingen. Zo krijgen ondernemers op één middag snel een overzicht van de verschillende standaardoplossingen en hun unieke eigenschappen. Deelnemende leveranciers van standaardoplossingen zijn Cellro, Halter, Pro4CNC, Ertec, Erowa, Robojob, BMO en Olmia. Dit event versnelt het inzicht in de meest geschikte robotoplossing waardoor ondernemers versneld tot de best passende investering kunnen overgaan. Een effectieve en praktische manier om kennis op te doen in een tijd waarin letterlijk elk uurtje zo efficiënt mogelijk besteedt moet worden.

 

Meer weten?

Teqnow is het loket binnen Metaalunie waar ondernemers met al hun technische vragen terecht kunnen. Op veel gebieden is de inhoudelijke kennis binnen Teqnow aanwezig. Ontbreekt de specifieke technische kennis waar behoefte aan is, dan kan Teqnow de ondernemers in contact brengen met een relevante partij die de specifieke vraag verder kan beantwoorden. Metaalunieleden kunnen zich gratis aanmelden als Teqnow-deelnemer via www.teqnow.nl. Hier kunnen Teqnow-deelnemers zich via de agenda ook inschrijven voor het robotevent.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden