2 mei 2017 - 2 min leestijd

Tim Wentink nieuwe hoofdredacteur TechniShow Magazine

Tim Wentink is vanaf 1 februari de nieuwe hoofdredacteur van TechniShow Magazine. Ook verzorgt hij de content voor de TechniShow Portal van FPT-VIMAG en ondersteunt hij de brancheorganisatie met artikelen.

 

Eerder werkte Tim als hoofdredacteur bij Metaal Magazine. Van origine is hij werktuigbouwkundige en piloot. “Na bijna vier jaar werkzaam te zijn geweest bij Metaal Magazine heb ik besloten om een nieuwe richting in te slaan. Bij TechniShow Magazine wil ik nog meer diepgang brengen. Goede inhoudelijke verhalen blijven de pijlers van een vakblad.” Hij kijkt uit naar het evenement TechniShow, de grootste vakbeurs van de Benelux. “De TechniShow is voor onze branche de belangrijkste beurs. De communicatie rond zo’n evenement is zowel een uitdaging als een kans.”

 

Schakel

Henk van Beek, uitgever van TechniShow Magazine, ziet de komst van Tim als een logische verdere ontwikkeling van het platform TechniShow. “Tim ondersteunt de branchevereniging en haar merk TechniShow met kwalitatief goede content, naast zijn werk voor het magazine. Het hele jaar door vinden interessante ontwikkelingen plaats in de productietechnologie. Met Tim kunnen we de aandacht voor onze branche versterken en uitbouwen. Ik kijk er naar uit om samen met Tim een nog beter journalistiek product te maken.” Ook Chantal Baas, branchemanager FPT-VIMAG, ziet in Tim een goede versterking van het team. “Tim is een belangrijke schakel bij het generen van kwalitatief goede content. Informatievoorziening voor de branche is cruciaal. De productietechnologie is een hoogwaardige industrie, met veel innovaties. FPT-VIMAG, TechniShow en vooral onze leden zullen profiteren van de kennis en kunde van Tim.”

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden