4 februari 2021 - 2 min leestijd

TIMTOS 2021 toch alleen online

Als reactie op de stijgende pandemie in binnen- en buitenland hebben de beursorganisatoren besloten om de fysieke beurs uit te stellen. De online tentoonstelling TIMTOS 2021 (TIMTOS 2021 Online) zal volgens plan doorgaan om exposanten en kopers wereldwijd te bedienen. De aankondiging komt nadat het Taiwan Center for Diseases Control benadrukte dat als het onmogelijk is om voldoende afstand tussen bezoekers te behouden, het ten zeerste wordt aanbevolen dat organisatoren van evenementen grote bijeenkomsten annuleren of uitstellen. 

De fysieke show wordt daarom uitgesteld vanwege de bescherming van de gezondheid van exposanten en bezoekers in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid. Aan de TIMTOS 2021 Online zullen nog bijna 1.000 exposanten deelnemen. Topmachinefabrikanten zullen hun nieuwste producten presenteren. De organisatoren hebben sinds vorig jaar seminars, workshops en opgenomen tutorials gehouden om dit nieuwe type tentoonstelling actief te promoten. Exposanten kunnen 3D, VR en video’s gebruiken om de nieuwste producten weer te geven en in contact komen met wereldwijde kopers via online inkoopconferenties, online realtime matching, videoconferenties, enz. Er worden brancheforums en fabrieksrondleidingen gehouden om verder te gaan dan beperkingen in tijd en ruimte en vergroot beursvoordelen!

Zoals gepland, wordt TIMTOS 2021 Online (online.timtos.com.tw) gelanceerd van 15 maart tot 20 maart, waarbij de weergave- en bladerfuncties van kracht blijven van 21 maart tot 15 april. De officiële website van TIMTOS zal de online service het hele jaar door voortzetten. Het nieuwe schema voor de fysieke tentoonstelling van TIMTOS wordt binnenkort vrijgegeven. Volg de officiële aankondiging van de website. Nu de opgebouwde industriële energie is geëxplodeerd, zal TIMTOS de volgende keer zeker wereldwijde kopers de sterke kracht en energie laten zien van de belangrijkste gereedschapswerktuigindustrie en tentoonstelling van Taiwan.

De fysieke “Taipei International Machine Tool Show (TIMTOS 2021)”, georganiseerd door TAITRA en TAMI, zou oorspronkelijk plaatsvinden in TWTC Hall 1 en Nangang Exhibition Hall 1 & 2 van 15 tot 20 maart 2021 en trok 1.000 binnen- en buitenlandse exposanten met tot wel 6000 cabines.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden