18 februari 2020 - 2 min leestijd

Tube en wire 2020 wordt hotspot van draad-, kabel en buizenbranche

Van 30 maart tot en met 3 april 2020 verandert het beursterrein in Düsseldorf  weer in de mondiale informatie- en communicatie-hotspot voor de key-players van de draad-, kabel en buizenbranche. Met in totaal rond de 2.600 exposanten op een oppervlakte van meer dan 120.000 m2 netto in zestien beurshallen wordt de complete branche gepresenteerd.

Voor het eerst biedt de nieuwe beurshal 1 de Tube-exposanten een nieuwe presentatiemogelijkheid. Daarnaast zullen er voor het eerst ook eindproducten in het aanbod van wire 2020 te vinden zijn, zoals  bevestigingselementen en technische veren. Dat werd duidelijk tijdens een persconferentie bij kabelcoatingproducent Lantor in Veenendaal.

Op de wire worden machines en installaties uit de draadproductie en draadveredeling, gereedschappen en hulpmaterialen voor productietechnologie, grondstoffen, glasvezeltechnologieën, speciale draden en kabels en innovaties uit de segmenten meet-, besturings-, regel- en controletechniek getoond. Voor het eerst wordt in de beurshallen 16 en 17 de gehele waardeketen van fasteners en springs gepresenteerd. Naast grondstoffen, machines en installaties worden de eindproducten bevestigingsmiddelen, verbindingen en technische veren getoond. Voor producenten, handelaars en inkopers van schroeven, montagesystemen, bouw- en beslagonderdelen, veren in alle soorten en maten en gebogen draadonderdelen, is wire in Düsseldorf daardoor vanaf 2020 het nieuwe informatie- en orderplatform. 

 

Aanbodspectrum van Tube 2020

Op Tube 2020 presenteert de gehele procesketen van de buizenindustrie machines en installaties voor de buizenproductie, de buizenbewerking en de buizenverwerking, maar ook ruwe materialen, buizen en toebehoren, gebruikte machines, gereedschappen voor de productietechniek, hulpmiddelen, meet-, besturings-, regel- en controletechniek behoren tot het omvangrijke aanbod. De handel in buizen, pijpleidingen en het segment van de OCTG-technologie, profielen, machines en plastic buizen ronden het aanbod af.

Het beurzenduo wire en Tube 2020 verwacht meer dan 70.000 bezoekers uit circa 130 landen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden