7 april 2021 - 2 min leestijd

TUWI draagt import van Euromac machines over aan JÖRG Machines

In verband met een wijziging in het assortiment heeft machineleverancier TUWI in goed overleg met Euromac besloten om, na een importeurschap van meer dan 30 jaar, de verkoop en het onderhoud van Euromac machines te beëindigen en het dealerschap over te dragen aan JÖRG Machines.

Euromac is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van ponsmachines, elektrische kantpersen, gerobotiseerde buigcellen, hydraulische buigbanken en uithoekmachines. Euromac, die jaarlijks ruim 200 CNC-ponsmachines per jaar wereldwijd verkoopt, onderscheid zich in de markt met korte levertijden en een concurrerend prijsniveau.

TUWI is de afgelopen 30 jaar in Nederland en Nord-Rhein Westfalen heel succesvol geweest in de verkoop van de bekende Euromac ponsmachines. Om deze klanten optimaal met service te kunnen blijven bedienen en haar verkoopactiviteiten op de Nederlandse markt te kunnen continueren, heeft Euromac het dealerschap voor Nederland overgedragen aan machineleverancier JÖRG Machines in Dodewaard. Naast haar eigen productlijn vertegenwoordigt JÖRG ook een aantal vooraanstaande fabrikanten van CNC plaatbewerkingsmachines die vooral gericht zijn op luchtkanalenindustrie en dak- gevelbouw. De machines van Euromac zijn hier een heel mooie aanvulling op zodat JÖRG ook het industriële segment veel beter kan bedienen. De ervaring die reeds is opgedaan met de service aan de Nisshinbo ponsmachines zijn hiervoor een mooie opstap geweest. JÖRG zal zich inzetten te zorgen voor een goede service, maar ook om Euromac in Nederland verder op de kaart te zetten. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden