30 augustus 2019 - 2 min leestijd

Unisign toont portaalmachine met verwisselbare bewerkingskoppen op EMO

Op de EMO 2019 in Hannover presenteert Unisign het complete assortiment hoogwaardige CNC-bewerkingscentra voor frezen, boren en draaien. Het belangrijkste exponaat op de EMO-stand is de Uniport6000-portaalmachine met verwisselbare bewerkingskoppen.

De Uniport6000 is geschikt voor meerzijdige bewerkingen van grote componenten. Het bewerkingscentrum kan in meerdere afmetingen geleverd worden. Van relatief compact tot een bereik van 20 meter. De hoge verticale vrije ruimte en een optioneel carrousel draaistation helpen bij de bewerking van de meest uitdagende werkstukken. De Uniport6000 leent zijn flexibiliteit onder meer aan de verwisselbare bewerkingskoppen; van haakse tot universele, compacte of andere klantspecifieke bewerkingskop. De keuze van bewerkingskoppen maakt frezen, boren, tappen, draaien en zelfs slijpen en walsen mogelijk – alles in een enkele machine met een kleine voetafdruk. De capaciteit van elke bewerkingskop is meestal identiek aan de hoofdspil, waardoor een enorme krachtstabiliteit ontstaat. De machine op de EMO zal uitgerust zijn met een haakse kop, een compacte haakse kop en een speciale product gerelateerde kop. Ze worden allemaal opgeslagen in het pick-upstation in de machinekolom. 

 

Compleet assortiment

Naast de Uniport6000 als hoofdexponaat, kunnen bezoekers op de stand van Unisign het complete assortiment portaal-, bewegende kolommen, multi-task en speciale machines ervaren voor toepassingen in de algemene verspanende industrie, olie- en gasindustrie, energie, vrachtwagen- en treinindustrie en de luchtvaartsector.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden