23 oktober 2018 - 2 min leestijd

Vandaag begint EuroBlech 2018 in Hannover

EuroBlech 2018, de 25ste internationale beurs voor plaatbewerkingstechnologie , opent vandaag haar deuren in Hannover. Tot vrijdag 26 oktober zullen in totaal 1.507 exposanten afkomstig uit 40 landen de nieuwste technologieën presenteren. De redactie van TechniShow Magazine bezoekt deze week de EuroBlech.

Voor dit jaar zijn de hoofdthema’s Industry 4.0, big data en digitalisering. Deze nieuwe trends en ontwikkelingen bieden voordelen op het gebied van nieuwe bedrijfskansen, gestroomlijnde en minder complexe processen en een verbeterde productiviteit en efficiëntie. Daarom hebben de beursorganisatoren (Mack Brooks Exhibitions) voor het motto ‘Step into the digital reality’ gekozen. Bezoekers kunnen de meest uitgebreide technologie op het gebied van industriële digitalisering voor de plaatbewerkingsindustrie bekijken. EuroBlech laat de complete keten zien, van hightech systemen, producten, handling, vormen, verbinden, oppervlaktebehandeling, hybride structuren, gereedschappen, additive manufacturing, kwaliteitscontrole, CAD/CAM en R&D. De beurs is bedoeld voor werknemers uit alle lagen van kleine, middel en grote bedrijven. Zo is de EuroBlech bijvoorbeeld interessant voor engineers, productiemanagers, kwaliteitsmanagers, inkopers, operators en technisch directeuren.

 

Openingstijden

De Euroblech is van dinsdag 23 oktober t/m vrijdag 26 oktober tussen 9:00 uur en 18:00 uur te bezoeken. Toegangskaarten zijn voor een gereduceerd tarief van €32 te verkrijgen via de online shop van EuroBlech. Aan de deur kost eeen toegangskaart €42.

 

EuroBlech App

EuroBlech 2018 heeft een eigen app die verkrijgbaar is voor Iphone en Android gebruikers. De app geeft niet alleen de mogelijkheid om te registreren, maar bevat ook informatie over alle exposanten, hun producten en evenementen. Tevens bevat het een interactieve beurskaart waarop de locatie van alle exposanten wordt weergegeven

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden