9 april 2019 - 2 min leestijd

Veel interesse voor Jobdag bij Robojob

Aanstaande donderdag, 11 april zet RoboJob uit Heist-op-den-Berg de deuren open voor jong talent. Die dag organiseert het bedrijf namelijk voor de eerste keer een ‘Jobdag’. Dat blijkt volgens Robojob veel interesse te wekken bij jonge studenten en jong afgestudeerden.

Er staan nog steeds veel vacatures open bij RoboJob.  De producent van CNC-automatisering heeft de afgelopen weken deelgenomen aan de verschillende jobbeurzen van Groep T in Leuven, Thomas More in Geel en De Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Nu organiseert de robotspecialist ook een Jobdag waarbij jongeren in het bedrijf zelf welkom zijn om alles met eigen ogen te ontdekken.  De inschrijvingen blijken vlot binnen te stromen. “Het is de eerste keer dat we dit soort evenement organiseren,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Het voorjaar is traditioneel een erg drukke periode met tal van beurzen en evenementen, maar dan eerder gericht op klanten in binnen- en buitenland. Nu richten we ons op nieuwe collega’s, en zetten we voor hen onze deuren open zodat ze hier alles zelf eens kunnen ontdekken.”

 

Rondleiding en Demo’s

Op donderdag, 11 april is alle technisch talent welkom bij RoboJob. Die dag worden er twee praktische infosessies georganiseerd (om 14u en om 18u) waarbij er een blik achter de schermen wordt gegund bij alle teams binnen RoboJob. Ook een rondleiding in de productie en praktische demo’s staan op het programma. Er wordt afgesloten met een informele borrel met de werknemers van RoboJob, zodat de deelnemers ook bij hen terecht kunnen met praktische vragen.

Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website van RoboJob. Daar kan men zich ook registreren voor deelname.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden