12 november 2018 - 1 min leestijd

Verkoop en service TOS Varnsdorf terug bij Limas

TOS Varnsdorf heeft per direct de verkoop van hun kotterbanken voor de Nederlandse markt overgedragen aan Strojimport Wiesbaden, waarbij Strojimport vanaf heden de samenwerking opnieuw met Limas voortzet.

Nadat TOS Varnsdorf in 2017 besloot om het contract voor de verkoop van hun Kotterbanken in Nederland aan een andere (Nederlandse) partij te gunnen, kwam de samenwerking tussen Limas en Strojimport tijdelijk op een laag pitje te staan.

Onlangs heeft TOS Varnsdorf besloten het contract met de huidige importeur niet meer te verlengen. De samenwerking tussen Limas en Strojimport wordt daardoor opnieuw voortgezet, waarbij Limas hun als vanouds gaat ondersteunen op technisch gebied en bij de verkoop van TOS Varnsdorf Kotterbanken en TOS Hulin carrousseldraaibanken.

 

TOS Varnsdorf

TOS Varnsdorf werd opgericht in 1903 en ontwikkelde zich van een kleine werkplaats tot wereldspeler op het gebied van gereedschapmachines, met een specialisatie in kotterbanken. In de fabriek te Varnsdorf worden bijna alle componenten, zoals freeskoppen, spillen, tafels enz., in eigen beheer vervaardigd. De fabrikant beschikt over een eigen gieterij. De machines worden ingezet in sectoren als de pompen- en turbinebouw, vormenbouw en gereedschapmakerijen, machine en apparatenbouw, scheepsbouw, motoren- en tandwielkastenfabricage.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden