17 september 2018 - 2 min leestijd

Voortman met twee nieuwe machines op EuroBLECH

Voortman presenteert van 23 t/m 26 oktober op de EuroBLECH in Hannover, twee nieuwe staalbewerkingsmachines. Op de stand kunnen bezoekers deze machines en andere oplossingen in real-life en in virtual reality ervaren.

De nieuwe Voortman V631 profielbewerkingsmachine wordt gelanceerd op EuroBLECH en bevat nieuwe functies. Drie motoren met directe aandrijving maken frezen en boren met hoge snelheid mogelijk, waardoor flexibiliteit en prestaties aanzienlijk worden verbeterd. Met een robuuste selectie aan processen (boren, frezen, tappen, verzinken, markeren en nummeren), is de V631 een aanvulling op een volledig geautomatiseerde ‘Multi System Integration’ productielijn. MSI verbindt meerdere staalbewerkingsmachines met elkaar door middel van software en geautomatiseerde transportsystemen, wat zorgt voor een directe communicatie tussen de machines en een stijging in efficiëntie en output.

 

V310 

De Voortman V310 plaatsnij-boormachine biedt extra boorfunctionaliteit om de flexibiliteit en prestatie te verhogen. Met eigenschappen als een zware stalen brug, tienvoudige gereedschapswisselaar, Instant Cut Technologie en een snelle hoogteregeling, kan de V310 de kosten per onderdeel verlagen. Volgens Voortman kan er op basis van de vele reeds geïnstalleerde machines en succesverhalen van klanten over de hele wereld, gesteld worden dat de V310 al een groot succes is.

 

Virtual

Naast de twee nieuwe bewerkingsmachines laat Voortman op de EuroBLECH ook een virtuele fabriek zien. Bezoekers kunnen met een VR-bril naast virtuele Voortman machines staan in een virtuele geautomatiseerde productielijn.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden