18 oktober 2022 - 2 min leestijd

We-Metal wint OOM Award Midden-Nederland 2022

We-Metal uit Renswoude heeft de OOM Award 2022 voor de regio Midden-Nederland in de wacht gesleept. In de verkiezing van de meest actieve (metaal)leerbedrijven van Nederland bleef het bedrijf de andere genomineerden Van Pommeren Las- en Montagebedrijf (Veenendaal) en Van den Berg Mechanisatie (Kockengen) voor. De winnaar werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie district Midden-Nederland.

Volgens het juryrapport ‘tonen alle drie de bedrijven enorme betrokkenheid bij het opleiden maar ook bij de mensen die de opleidingen volgen’. “De verschillen waren dan ook heel klein. Toch zijn we tot een winnaar gekomen: We-Metal. Dit bedrijf toont een groot enthousiasme voor het opleiden en de vrij recent aangetreden directie gaf zelf aan ook te zoeken naar nog meer wegen om opleiden te stimuleren en te bevorderen, ook buiten het eigen bedrijf. Daarom krijgt We-Metal de OOM Award.”

“Wij kunnen niet zonder opleiden”, zegt directeur Johan Rigters. “Wij hebben veeleisende klanten. Daarbij horen goed geschoolde mensen die kunnen werken met de nieuwste technieken en thuis zijn in de markt. Opleiden is daar de enige manier voor. Zonder opleiden kunnen we niet groeien en niet de mensen vinden die we zo hard nodig hebben. En het is ook leuk. Als je onze praktijkopleiders bezig ziet met onze jonge talenten, daar krijg je gewoon heel veel energie van.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden