15 november 2019 - 2 min leestijd

WILA start met bouw tweede productievestiging in Lochem

Deze week heeft WILA samen met hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem de papieren getekend om te kunnen starten met de bouw van WILA’s tweede productievestiging in Lochem. Door de forse groei die WILA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt én om klaar te zijn voor de toekomst is de bouw van een tweede productielocatie noodzakelijk.

 Aan de Kwinkweerd, tussen TKF en Praxis, zal WILA’s tweede locatie zich toespitsen op het maken van de kantpersgereedschappen. Terwijl de bestaande locatie aan de Goorseweg het hoofdkantoor blijft en de fabriek aldaar opnieuw ingedeeld wordt om de gereedschapshouders optimaal te kunnen produceren. In januari zal worden gestart met de eerste werkzaamheden. De hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem zal worden ondersteund door Alferink installatietechniek uit Groenlo en Maas Architecten uit Lochem.

 

Kantpersproductiviteit 

WILA ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces naar een steeds hoger niveau brengt. Om dit te realiseren werkt WILA wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. Het eindresultaat komt tot uiting in WILA’s hoogwaardige producten. Deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten worden vertaald in een uitgebalanceerde combinatie van kantpers en gereedschap: Dé voorwaarde voor de perfecte match tussen machine, gereedschap en operator waardoor maximale kantpersproductiviteit wordt bereikt.

Op de foto v.l.n.r.: Wim Maas (Maas Architecten), Jan Brunshorst (Kreunen Bouw), Frank Rouweler (WILA), Hans Willemsen (WILA), Bart Kempers (WILA) en Jorrit Hulshof (Maas Architecten). (foto: Elmar Jense)

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden