1 november 2022 - 1 min leestijd

Workshop automatiseren met Bystronic, Timesavers, Spartners en Teqram

Bystronic, Timesavers, Spartners en Teqram houden een workshop met als thema ‘automatiseren en optimaliseren van het ontbramen na het lasersnijden’. Het gratis evenement heeft op 29 november bij Timesavers International in Goes plaats. 

Vanaf 9 uur in de ochtend gaan de poorten van Timesavers International open en vertelt eerst Pieter-Jan Koolmees van organisatieadviesbureau Spartners over ‘Eerst organiseren dan automatiseren’. Daarna presenteert Hans van de Meerakker (Bystronic) de sessie ‘Logistieke uitdagingen en oplossingen aan wisseltafel lasersnijmachine’. Vervolgens geeft Dennis Simons van Timesavers International voorbeelden van automatiseren van zijn bedrijf.

TechniShow Award 2022-winnaar Ton Derksen (Teqram) sluit aan met ‘Manloos ontbramen met autonome robot: automatiseren zonder programmeren’. De dag eindigt met een lunch en een rondleiding bij Timesavers International.

Inschrijven voor de workshop kan door een mail te sturen naar hans.vandemeerakker@bystronic.com met vermelding van bedrijfsnaam, eigen naam en functie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden