2 mei 2017 - 2 min leestijd

HALTER LoadAssistant te zien tijdens Open Huis Fastems

Fastems Systems uit Issum, Duitsland, organiseert net als vorig haar ook nu weer een Open Huis. Tijdens dit evenement op 11 en 12 november worden vele automatiseringsoplossingen aangeboden, waaronder de HALTER LoadAssistant.


Verspanende bedrijven komen steeds vaker tot de conclusie dat automatisering niet alleen noodzakelijk is, maar ook betaalbaar, slim en overzichtelijk moet zijnEen antwoord hierop is de HALTER LoadAssistent, een beladingsrobot die snel en eenvoudig is in te stellen een daarmee geschikt voor series van 10 tot 1000 stuks.  Kennis van robotprogrammering is niet nodig dankzij de zeer gebruikersvriendelijke HALTER SmartControl besturing. Het systeem kan aan elke nieuwe of bestaande CNC machine worden gekoppeld, ongeacht het machinem,erk of de besturing.

Bedrijven die meer spindeluren willen realiseren met hun machinepark, ook bij kleine series, kunnen tijdens het Open Huis van Fastems zelf zien hoe de HALTER ingezet kan worden binnen hun bedrijf.

De HALTER LoadAssistant is in actie zien op een draai/freescentrumDaarnaast kunnen bezoekers in de fabriek zien hoe de HALTER LoadAssistant wordt geproduceerd.
U kunt op woensdag 11 of donderdag 12 november van 9 tot 17 uur binnenlopen. Uiteraard zullen medewerkers van HALTER CNC Automation die dag ook aanwezig zijn, om de mogelijkheden van de HALTER voor uw bedrijf te bespreken.

Aanmelden kan hier

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden